Rimadesio

170407181520_slider5_porta_scorrevole_velaria_04_2017 13287364656749_w904h3000 Rimadesio_05 Rimadesio_Velaria_02 zenit-libreria-8-b

Νέα συνεργασία

της MODA BAGNOINTERNI & Rimadesio

Η MODA BAGNO – INTERNI με μεγάλη παρουσία στον χώρο του επίπλου ανακοινώνει την συνεργασία της με την Ιταλική εταιρία Rimadesio.

Η Rimadesio που ιδρύθηκε το 1956 από τους Francesco Malberti and Luigi Riboldi. Με εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής ικανότητας καινοτόμησε στα συστήματα υποδιαίρεσης χώρου όπου η αρχιτεκτονική ιδέα προσφέρει την δυνατότητα να οριοθετήσουμε διαφορετικούς χώρους. Με το φως να διαχέεται σε όλους τους χώρους διατηρείται μια αίσθηση ενότητας όπου ο χώρος και η επίπλωση να αποτελούν ένα σύνολο.

Ντουλάπες με συρόμενη (sliding) ή ανοιγόμενη (opening) πόρτα καθώς επίσης και γκαρνταρόμπες (walk in closet) με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Με δικό της εργοστάσιο παραγωγής όλα τα προϊόντα εγγυώνται μια υπέροχη εμφάνιση, αλλά που εξακολουθούν να προσφέρονται στην καθημερινή ζωή, σε μια φυσική χρήση που αντιστοιχεί στην έννοια της σύγχρονης ζωής.

Τα κυριότερα υλικά που χρησιμοποιεί είναι:

  • Το γυαλί που είναι ένα καθαρό και οικολογικό υλικό επεξεργάζεται σε θερμοκρασία 650 ° C με μία τεχνική η οποία παρέχει έως και 5 φορές μεγαλύτερη αντίσταση από το απλό γυαλί.
  • Αλουμίνιο από 100% ανακυκλώσιμο μεταλλικό κράμα το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικές τεχνικές επιδόσεις όσον αφορά την αντοχή στην κάμψη.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών αποβλέπει να προσφέρει λειτουργικά καινοτόμες ιδέες και μπορούν να εξασφαλίσουν μέγιστη αξιοπιστία με την πάροδο του χρόνου.